Scandal cu înjurături şi ameninţări în primărie: „Te distrug! Nu mai comenta că te distrug!”

Scandal la Primăria Târgu Mureș. Unul dintre directori a fost surprins în timp ce urlă la o angajată, o înjură și chiar o amenință. România TV a încercat să îi ceară un punct de vedere acestuia, însă nu a răspuns la telefon.

27 iun. 2021, 22:56
Scandal cu înjurături şi ameninţări în primărie: „Te distrug! Nu mai comenta că te distrug!”
Scandal cu înjurături şi ameninţări în primărie: "Te distrug! Nu mai comenta că te distrug!"

Scandal cu înjurături şi ameninţări în primărie. Korpádi György, director executiv la Primăria municipiului Târgu Mureș, a fost surprins în timp ce ţipă şi ameninţă o angajată.

Scandal cu înjurături şi ameninţări în primărie

„Te distrug! Nu mai comenta că te distrug! Ieși afară și stai în fața ușii!

Poți să-ți bagi p***Citește ce spune că are eficiență o oră și nu mai comenta. Nu mai comenta că te distrug. Termină! Termină, mă! Dacă îți spun să termini … Ieși afară și stai în fața ușii până vine Luminița.

Nu mai fă mutre, mă, uită-te la mine, uită-te la mine, vrei să te distrug? Te distrug dacă mai faci mutre!”, i-a spus directorul angajatei.

Korpádi György este încă în funcție după acest episod. România TV a încercat să îi ceară un punct de vedere acestuia, însă nu a răspuns la telefon.

Citeşte şi DOCUMENT EXCLUSIV | Garda Naţională de Mediu, lovitură de proporţii pentru Clotilde Armand. Comisarii desfiinţează acuzaţiile Primăriei Sectorului 1 în scandalul cu Romprest

Scandal monstru în faţa primăriei, după ce un funcţionar le-a atras atenţia subordonaţilor să nu mai consume alcool în timpul programului de lucru

Scandal monstru în orașul Negrești din județul Vaslui.  Mai mulţi asistaţi sociali s-au luat la ceartă cu șeful Compartimentului Asistență Socială, după ce acesta le-ar fi atras atenţia să nu mai consume alcool în timpul serviciului pentru că riscă să nu mai fie plătiţi.

Poliţiştul local care statea la intrarea în primărie a intervenit pentru a aplana conflictul. Acesta a chemat întăriri, la faţa locului sosind imediat poliţiştii secţiei din Negreşti.

11 persoane au fost conduse la secția de poliție, oamenii legii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Printre cei care au fost duşi la audieri s-a aflat şi şeful Compartimentului Asistență Socială.

Citeşte şi Bătaie în sediul primăriei, edilul a fost rănit. Motivul scandalului este halucinant VIDEO