Scandal după moartea Ancăi Petrescu. Rudele acuză medicii de MALPRAXIS VIDEO

Medici români de renume sunt chemaţi la audieri pentru moartea cunoscutei arhitecte, Anca Petrescu. Familia acesteia acuză cadrele medicale de malpraxis şi a deschis o acţiune în instanţă. Printre medicii acuzaţi se numără profesorul Mircea Beuran şi chirurgul Claudiu Turculeţ.

RomaniaTV.net
06 oct. 2015, 07:58
Scandal după moartea Ancăi Petrescu. Rudele acuză medicii de MALPRAXIS VIDEO

În 2011, Anca Petrescu a suferit un grav accident de circulaţie. A fost internată la Spitalul Judeţean din Timişoara, după care a fost transferată un Spitalul Floreasca din Capitală. Într-unul dintre spitale, a luat un virus care i-ar fi adus moartea.

După părerea noastră, este vorba despre un malpraxis de care se fac vinovate ambele spitale”, a declarat Cristina Petrescu, fiica arhitectei, potrivit România TV

Fiica Ancăi Petrescu susţine, potrivit libertatea.ro, că familia are dovezi de la medicii legişti care atestă acuzaţiil.

La audieri ar putea fi chemaţi medici de renume care au îngrijit-o pe arhitectă, precum profesorul Mircea Beuran ori Claudiu Turculeţ.

„Având în vedere că este vorba despre un proces aflat pe rol, nu comentam acest caz”, a transmis conducerea Spitalului Floreasca pentru ziarul Libertatea.

Citeşte şi Scandal pe imaginea Casei Poporului. Moştenitorii Ancăi Petrescu se luptă cu Camera Deputaţilor