Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. Anunţul de la care a pornit totul!

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni. Familia jurnalistei a decis ca trupul să-i fie incinerat, invocând chiar dorința fostei prezentatoare, gest care a stârnit o mare controversă.

15 ian. 2020, 06:20
Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. Anunţul de la care a pornit totul!

Cristina Țopescu și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă tatăl ei, Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, susţin surse din anturajul jurnalistei pentru Cancan. Mai mult, mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit inițial deciziei de incinerare. Dar, după discuțiile cu ceilalți membri ai familiei, care au susținut această hotărâre, mama fostei prezentatoare TV se pare că nu a mai avut încotro și a trebuit să accepte faptul că trupul fiicei se va transforma în cenușă.

Momentul care a dărâmat-o pe Cristina Ţopescu. Băncile i-au luat casa din cauza DATORIILOR

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați, Cristian și Sebastian.

Ce avere avea Cristina Ţopescu. Cât câştiga şi ce afaceri avea fiica lui Cristian Ţopescu

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista „Contemporanul”, a scris la revista „Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.