Scandal pe internarea lui Benone Sinulescu. Fostul impresar o acuză pe soția sa că se opune transferării artistului la un spital din Timişoara pentru a fi operat: Câteodată, dragostea prea mare poate să omoare

După ce a acuzat familia că nu l-a dus pe Benone Sinulescu la spital, ci într-un centru de îngrijiri paleativ, fostul impresar al artistului vine cu noi acuzaţii. Ionuţ Pavel spune că un grup de prieteni de-ai artistului, ajutaţi de Raed Arafat, a aranjat ca Benone Sinulescu să fie transferat la un spital din Timişoara, unde să fie operat de urgenţă, dar că soţia se opune. "Maestrul are nevoie de cel mai bun ajutor de specialitate, el este lucid, se hrăneşte singur, doamna Elena se pune împotriva oricui vrea să-l ajute", acuza Ionuţ Pavel.

12 iul. 2021, 16:07
Scandal pe internarea lui Benone Sinulescu. Fostul impresar o acuză pe soția sa că se opune transferării artistului la un spital din Timişoara pentru a fi operat: Câteodată, dragostea prea mare poate să omoare

Scandalul ia amploare în cazul spitalizării lui Benone Sinulescu. Impresarul artistului face acuzații grave. Ionuţ Pavel o acuză pe soţia lui Benone Sinulescu că se opune transferării artistului de la spitalul din Arad la un spital din Timişoara pentru a fi operat.

„Ne e nimic exagerat. Maestrul chiar a ajuns la spital. Ideea e ca daca ar fi sa mergem cronologic la 14 a aparut materialul la TV si la ora 15.50 dansul a fost lasat de o salvare la primiri urgente de la spitalul judetean din Arad. Informaţiile recente ma bulverseaza total. Am incercat de ieri sa ajungem la Arafat sa ne dea o mana de ajutor. A strans cei mai buni specialisti la Timişoara, să il putem muta acolo si sa fie operat. Are o artera care hraneste creierul care este 80% infundata si o artera coronara 60-70% infundata. Lucrurile acestea i-ar aduce o stare de bine lui. Suntem un cerc de prieteni care incercam sa il ajutam. Ar trebui dus la Timişoara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara. Numai ca exista un singur om care se opune, Elena Sinulescu. Nu o inteleg. Înteleg sa nu dea informaţii presei, dar de ce sa nu lase sa fie dus la un Institut al inimii?

Dumneaei spunea ca benone nu a fost gasit inconstient. De ce a stat 48 de ore pana a ajuns la urgenta? Cand a ajuns la urgenta era deshidratat in ultiml hal. Sunt mai multe lucruri. Doamna se pregatea de inmormantare, acum se pregăteşte sa il aduca acasa sanatos. De ce se opune? Nu vreau sa fac nici o speculatie. Câteodată dragostea prea mare poate să omoare. Maestrul are nevoie de cei mai mari specialisti ca sa il ajute. Legea spune ca familia are dreptul sa ia hotarari in locul tau in momentul in care tu nu poti lua hotarari. El e lucid. Înteleg ca e activ la spital. Maestrul poate sa isi ia singur hotararile. Doamna se opune oricui care ii vrea binele. Doamna e specialist cardiolog? Specialitatea dansei cu care l-a dus la clinica Arad. L-a adus la primi urgente in stare grava”, acuză Ionuţ Pavel.

Citeşte şi: Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. De ce nu mai vorbeau de doi ani

Tot scandalul a pornit de sâmbătă după ce Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a lansat un apel pentru salvarea artistului. Potrivit acestuia, Benone Sinulescu este în stare foarte gravă după ce a fost găsit inconştient în casă. Mai mult, impresarul a acuzat-o pe soția lui artisului că a decis să-l ducă pe Benone Sinulescu la un centru de îngrijri paleative din localitatea Vladimirescu, de pe lângă Arad, când, de fapt, artistul trebuia să fie tratat de urgență într-un spital de specialitate.

„Benone Sinulescu se află întro stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”, spunea sâmbătă Ionuţ Pavel.

După dezvăluirile impresarului, conducerea spitalului din Arad a anunţat că sâmbătă după-amiază Benone Sinulescu a fost internat la ei, dar că familia a cerut să nu fie furnizate presei informaţii despre starea sa de sănătate.

 

Soția lui Benone Sinulescu demontează informațiile apărute în spațiul public despre starea artistului. Ce a pățit, de fapt, ‘nea Beni’

Elena, soția lui Benone Sinulescu, a negat faptul că artistul ar fi fost găsit inconștient în casă, așa cum a apărut în spațiul public. Totodată, Elena Sinulescu a venit cu noi precizări privind starea de sănătate a lui nea Beni.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a precizat Elena Sinulescu pe rețelele sociale.