Scandal revoltător la nivel înalt! Cătălina Ponor nu are voie să se apropie de lotul gimnastelor din România

Un gest, de-a dreptul revoltător, a avut loc la Campionatul Monidal din Belgia. Acolo, Cătălina Ponor a fost tratată extrem de nepotrivit de antrenorul României, care i-a interzis fostei gimnaste să discute cu sportivele din lotul țării noastre.

01 oct. 2023, 23:59
Scandal revoltător la nivel înalt! Cătălina Ponor nu are voie să se apropie de lotul gimnastelor din România
Scandal revoltător la nivel înalt! Cătălina Ponor nu are voie să se apropie de lotul gimnastelor din România

Un incident extrem de neplăcut a avut loc sâmbătă la Campionatul Mondial din Belgia, unde Cătălina Ponor, una dintre cele mai mari campioane ale României, nu a avut voie să se apropie de membrele lotului României, conform informațiilor furnizate de OrangeSport.

Citește și: FOTO: Cătălina Ponor s-a măritat. Imagini spectaculoase de la nuntă. Vedetele care au luat parte la eveniment. „Parada frumuseții”

Patrick Kiens, coordonatorul delegației noastre, a înaintat o plângere către Donatella Sachi, președinta Comitetului Tehnic Feminin, solicitând ca Ponor să fie ținută la distanță.

Conform sursei citate, Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre sportivele din echipa României cu dorința de a discuta cu ea despre mai multe aspecte legate de progresul său. Cu toate acestea, după acest incident, fosta gimnastă a fost supusă unei reclamații, depusă chiar de antrenorul României, Patrick Kiens, care este de origine olandeză.

„Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a comentat un apropiat la lotului României.

În trecut, antrenorul Patrick Kiens a fost acuzat de abuz verbal cel puțin în cazul gimnastelor din clubul său din Olanda. El folosea termeni jignitori precum „gogoașă”, „brioșă”, „budincă” sau chiar „porc gras” pentru a se referi la tinerele sportive, iar acum ocupă funcția de antrenor al echipei naționale a României.

Cătălina Ponor nu face parte din delegația țării noastre la Campionatul Mondial de gimnastică, fiind invitată să participe în calitate de reprezentant al atleților la nivelul Federației Internaționale de Gimnastică. Această poziție o deține de 2 ani.

Citește și: Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă acum două luni FOTO