Scandal uriaş la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Împărţirea averii e o miză uriaşă. „La partaj avem o mare problemă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ. Impresara vrea să divorţeze rapid, la notariat, însă nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la jumătate din averea pe care a obținut-o în timpul căsniciei cu Reghe.

30 apr. 2022, 08:59
Scandal uriaş la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Împărţirea averii e o miză uriaşă. „La partaj avem o mare problemă”
Anamaria Prodan îl face praf Reghechampf după ce a dat-o în judecată. Limbaj şocant la adresa antrenorului!

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se tranşează la Judecătoria Buftea. Cu toate că ar vrea să divorţeze rapid, Anamaria Prodan recunoaşte că nu poate face acest lucru la notariat din cauza partajului averii cu Reghe.

Partajul, motiv de scandal la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. „Trebuie să am jumătate, e foarte simplu!”

Anamaria Prodan nu vrea să renunţe la jumătate din bunurile obţinute în timpul căsniciei cu Reghecampf. Impresara susţine că are drepturi la aceste bunuri.

„La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan spune că vrea să divorţeze cât mai rapid, la notariat, şi îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că lungește procesul la instanță, conform Evz. Următorul termen în procesul de divorț a fost programat pentru data de 16 mai, când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își vor da întâlnire, din nou la Judecătoria Buftea.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, anunţul momentului privind divorţul de Reghe. De ce nu divorţează la notar: „Îi e frică de partaj”

Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf. „Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. El este ca elasticul”

Până când judecătorii se vor pronunţa asupra divorţului, Anamaria Prodan continuă să-l umilească pe Reghe.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială”, a povestit Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Impresara a mărturisit că nu vrea să mai ştie nimic de soţul de care divorţează, motiv pentru care şi-a rugat apropiaţii să nu mai vorbească despre el.

„Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează”, a mai spus Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Reghecampf. Decizie dureroasă luată în plin scandal de divorţ