Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple România

Dani Oțil a dezvăluit mai multe detalii din culisele celui mai nou show de pe Antena 1, precizând că "eu acum am văzut cât am muncit".

11 mart. 2024, 13:19
Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple România
Antena 1 prezintă Power Couple România, cu Dani Oțil în rol de gazdă

Dani Oțil a dezvăluit extrem de multe informații explozive din cel mai nou show de pe Antena 1, Power Couple România, care supune unele dintre cuplurile celebre de vedete de la noi din țară la unele probe extrem de dificile, care nu le testează doar iubirea, ci și diferite aptitudini. Curioși să afle dacă este deja în discuție și al doilea sezon, Speak și Florin Ristei și-au dorit să afle informația chiar de la „sursă”. Astfel, Dani Oțil spune că a primit deja mesaje de la alte celebrități din țara noastră care și-ar dori să ia parte din competiție și că se gândește serios să ceară un nou preț producției, dacă va rămâne și la cârma sezonului 2.
Power Couple România. Cosmin Natanticu a refuzat asistența medicală, după ce i s-a făcut rău în urma probei de cuplu: „Lasă-mă, te rog, să pot să vomit în voie!”

„Din cunoștințele mele, Speak și Ștefania sigur vin, se potrivesc. Am multe cupluri care deja îți doresc, sincer. Sunt mulți, nu pot să dau nume, că le crește cota.

Eu sigur cer dublu, eu acum am văzut cât am muncit. Vezi că la întrebări și răspunsuri ne cam rup, sunt deștepți amândoi (n.r. Răzvan Simion și iubita). Deci eu cer dublu, n-am tras multe duble, trebuie să recunosc. Aveam o cască de aia mică de copiat la Bac și nu prea o foloseam, dar regizorul îmi cerea uneori niște inepții..”, a dezvăluit Dani Oțil, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple.

Dani Oțil a ajuns să cunoască extrem de bine celebritățile implicate în primul sezon al concursului și a putut chiar să realizeze un top al persoanelor care l-au surprins în mod negativ. Primul pe listă este, astfel, Lino Golden.

„Sunt oameni care m-au surprins negativ, băieții mai ales. Lino, spre exemplu, el nu e chiar așa, cel pe care-l vedem. Sincer i-am spus și în față, mie ori mi se pare că a avut niște traume în copilărie, pentru că uneori își spune de tot stop la ce vrea să zică și zice lumea că-i nebun. Dar are și foarte multe bariere, enorm de multe, când termină argumentele începe să înjure, să zică.. mi s-a părut că dacă trebuie să ne batem cu cineva nu e primul cu care ies la bătaie, el ar fi ăla de la geam care înjură.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple.

Și pe iubitul Oanei Matache l-a clasat pe lista persoanelor care l-au surprins într-un mod negativ, întrucât acesta spune că Radu are o altă imagine în fața camerelor video, față de cea pe care acesta o emană în realitate. De asemenea, acesta a făcut și câteva aluzii la producție, lucru care l-a deranjat pe îndrăgitul prezentator TV.

„Pe Radu evident că nu-l cheamă Siffredi, și-a pus numele real pe Instagram, are un nume foarte românesc. El vine și după un scandal, ei au dozat foarte greu toată povestea cu Oana și familia și acum sunt ok, oamenii au văzut cât de mișto sunt împreună, acum, separat, Radu nu ești cine știe ce, dar împreună ești mult mai mișto. E un tip smart (n.r. deștept), dar nu se înțelege că e smart, pentru că tot timpul își bagă și își scoate și de mai multe ori a crezut că are cineva ceva cu el și că vrem noi să-l punem într-o lumină proastă, că așa e la televizor. Ei sunt generațiile tinere, care nu au trăit cu foarte mult televizor și spun că ăia au ceva cu ei.”, mai spune el.

Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil: „Nu ești cine știe ce”. Detalii neștiute despre iubitul Oanei Matache: „A crezut că vrem să-l punem într-o lumină proastă”

Câştigători POWER COUPLE 2024. Răsturnare de situaţie, un cuplu eliminat revine în competiţie şi câştigă show-ul. Scandal uriaş!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați în ediția din 6 martie de la Power Couple, dar vor reveni în competiția care se desfășoară în Malta. Potrivit ultimei postări de pe pagina de Instagram Viperele Vesele, cei doi urmează să revină în emisiune și reușesc să câștige competiția.

Citește și: Daiana Anghel și Sorin au fost ELIMINAȚI de la Power Couple România: „A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi”

Până și Daiana le-a dat de înțeles telespectatorilor că noile schimbări îi vor surprinde. La scurt timp după plecarea acasă, aceasta a fost complimentată de către fani pe rețelele sociale pentru parcursul din emisune, dar reacția ei a lăsat loc de interpretări.

„De ce vă grăbiți ca fetele la măritat”, lăsând de înțeles că încă nu s-a terminat parcursul său în competiție, iar pe cei de acasă îi mai așteaptă multe surprize în ediția de luni.

Viperele Vesele au făcut și ele o postare referitoare la reacția ulterioară  a Daianei, cea care ar urma să câștige competiția.

„Pentru persoanele care au anunțat „prima greșeală a paginii de Instagram Viperele Vesele”, care „s-au grăbit ca fata mare la măritat”, ca să o cităm pe câștigătoarea emisiunii Power Couple, Daiana Anghe, vă lăsăm aici un print edificator luat de pe canalul ei de difuzare.  Gura păcătosului / câștigătorului adevăr grăiește”, au scris Viperele Vesele, pe Instagram.

Citește și: Power Couple România. Cosmin Natanticu a refuzat asistența medicală, după ce i s-a făcut rău în urma probei de cuplu: „Lasă-mă, te rog, să pot să vomit în voie!”

Daiana și Sorin au fost propuși spre eliminare alături de cuplul format din Anamaria și Tudor Ionescu. Cu toate că cei din urmă au pierdut banii, au fost aleși să rămână în continuare în competiție.

„Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe, fără discuții. Ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi.”, a spus Daiana Anghel.