Scena de sex dintre Mila Kunis şi Natalie Portman, cea mai sexy din toate timpurile VIDEO

Scena de sex dintre cele două actriţe, din pelicula Black Swan, a fost votată de mii de utilizatori drept cel mai sexy moment dintr-un film, în cadrul unui sondaj realizat pe internet, scrie The Sun.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 10:02
Scena de sex dintre Mila Kunis şi Natalie Portman, cea mai sexy din toate timpurile VIDEO

Mila Kunis şi Natalie Portman au făcut furori în 2010, cu scenele fierbinţi din „Black Swan” povestea a două tinere dansatoare care îşi extind rivalitatea într-o prietenie ciudată, scrie procinema.ro. Filmul regizat de Darren Aronofsky a primit în 2011 patru nominalizari la Oscar, trei la Globurile de Aur şi 11 la premiile BAFTA.

Topul mai cuprinde scene de sex din filmele 40 Days and 40 Nights, Nine 1/2 Weeks cu Mickey Rourke şi Kim Besinger care practic a reinventat fantezia oamenilor de a folosi mâncare în timpul actului sexual, sau momentele fierbinţi dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt în Mr&Mrs Smith.

Brad Pitt mai este prezent în top cu scena în care descoperă pentru prima oară ce înseamnă cu adevărat să faci dragoste, în filmul Meet Joe Black. Nu au fost uitaţi nici Diane Lane şi Olivier Martinez în Unfaithful.