Scene de coşmar în Călăraşi. Un tânăr s-a înecat în Dunăre sub privirile fratelui său

Soartă cruntă pentru un tânăr de doar 18 ani din comuna Nana, judeţul Călăraşi. Băiatul s-a înecat sub privirile îngrozite ale fratelui său în timp ce se scălda în apele Dunării.

18 iul. 2022, 18:52
Scene de coşmar în Călăraşi. Un tânăr s-a înecat în Dunăre sub privirile fratelui său
foto: calarasipress

Scene de coşmar în Călăraşi. Medicii au fost chemaţi de urgenţă pe plaja 4, după ce un tânăr s-a înecat duminică după-amiază în Braţul Borcea al Dunării.

Chiar dacă nu ştia să înoate, Ștefăniță, un tânăr de 18 ani din localitatea Nana, a intrat în apa adâncă alături de fratele său. La un moment dat, ar fi intrat într-o groapă formată din cauza curenţilor, scrie Calarasipress.

Citeşte şi: Avion răsturnat pe pistă, la aterizare. În ciuda imaginilor dramatice cu epava, toţi pasagerii au scăpat miraculos cu viaţă VIDEO

Costinel, fratele cel mare al băiatului, şi-a dat seama că este ceva în neregulă şi a încercat să-l salveze, însă nu a reuşit.

La faţa locului au intervenit două echipaje de prim-ajutor, o salvare și un echipaj SMURD. Salvatorii i-au resuscitat pe băiatul de 18 ani zeci de minute, dar au fost nevoiţi să constate decesul.

Citeşte şi: Horia Constantinescu, preşedintele ANPC: Nu putem sancţiona Wizz Air şi Ryanair, aşa cum am făcut cu Blue Air, pentru că nu au sediul în România