Se închide Autostrada Soarelui, pe o porțiune de 4 kilometri. Zona afectată și intervalul în care nu se circulă

Autostrada Soarelui se închide pe o porțiune de 4 kilometri. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că măsura va fi valabilă pentru două nopți și se va aplica pentru sectorul cuprins între km.11+700 și km. 15+500.

27 iun. 2023, 13:46
Se închide Autostrada Soarelui, pe o porțiune de 4 kilometri. Zona afectată și intervalul în care nu se circulă

Autostrada Soarelui se închide pe o distanță de 4 kilometri, timp de două nopți. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut anunțul oficial, iar șoferii nu vor putea circula pe sectorul cuprins între km.11+700 și km. 15+500. Decizia se referă la sensul de mers Constanța-București și se va aplica pentru intervalul orar  22.00-05.00.

Citește și  Alimentele care îți pot influența starea de spirit. Ce recomandă nutriționiștii: „Stomacul este al doilea creier”

Pe perioada lucrărilor, circulația va fi deviată pe o rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: A2, km. 15+000 – DJ 301, Cernica – Centura București. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în acest interval circulația rutieră pe celălalt sens al autostrăzii se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație, menținându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgenț.

Citește și  O fetiță de 3 ani a murit într-o groapă din curtea casei săpată de părinți și care s-a umplut cu apă după ploi

Reprezentanții CNAIR au explicat că această măsură, de închidere a sectorului respectiv, este necesară pentru   execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330.

În acest an, pe Autostrada Soarelui au mai avut loc și alte lucrări de reparații, tot pe sensul de mers către București. În luna martie, în zona kilometrilor 21 și 34, prima bandă a fost restricționată pentru a permite efectuarea unor lucrări de foraj și montare a stâlpilor pentru panouri fonoabsorbante.

De asemenea, pe sensul de mers către Constanța, pe tronsonul kilometric 23+800 de metri – 24+500 de metri, a doua bandă a fost  restricționată pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la parapetul median.