Daniela Crudu, bătută de iubit. Cine este cel care a băgat-o în spital

Daniela Crudu a ajuns la spital, după ce a fost bătută de iubit. Se pare că cel care a desfigurat-o pe fosta asistentă tv este un milionar croat. Martorii spun că vedeta fusese dată afară din casă de partenerul cu care abia se cuplase de Sărbători.      

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 11:43

Seco Dubravko este milonarul croat care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. Fosta asistentă tv ar fi fost lovită de iubit peste față, dar se pare că ar avea răni și pe corp. După bătaia încasată, Daniela Crudu are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de restricţie, informează România Tv. Daniela Crudu se va muta momentan în apartamentul din Ferentari al tatălui său. 

„Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. 

Reamintim că recent, Daniela Crudu a fost împreună cu iubitul croat într-o staţiune de schi din Austria. Fosta asistentă tv părea că şi-a găsit liniştea şi îşi dorea un copil. 

Citeşte şi Daniela Crudu, desfigurată de iubit. S-a aflat motivul

Iubitul Danielei Crudu este un bărbat înalt, suplu, brunet și foarte bogat, exact așa cum îi plac fostei asistente de televiziune. Cei doi au ținut-o numai într-o plimbare, de când sunt împreună. Nu au ratat niciun weekend de schi. Au mers de fiecare dată la munte, de la Mondena posta fotografii care arătau cât este de fericită.

Poliţia confirmă că iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu

 „La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.