Serghei Mizil, dezvăluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu. „Cel mai tare elev al meu!”

Mario Iorgulescu, internat la o clinică din Italia după accidentul din noaptea de 8 spre 9 septembrie 2019, este susținut de Serghei Mizil, cu care se vizita des la Snagov.

05 dec. 2019, 10:14
Serghei Mizil, dezvăluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu. „Cel mai tare elev al meu!”

Mario Iorgulescu se află sub tratament intensiv în străinătate, dar se bucură de susținerea amicilor din țară. Astfel, în dreptul unor fotografii realizate acum câțiva ani la reședinta din Snagov, Serghei Mizil a scris: „La Snagov cu Mario Iorgulescu, cel mai tare elev al meu!”.

Gino Iorgulescu şi soţia sa, datori vânduţi la BANCĂ. Ce se întâmplă după ce au împrumutat o SUMĂ URIAŞĂ

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF Gino Iorgulescu, a provocat un grav accident pe Șoseaua Chitilei după ce a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, în care se afla un bărbat de 34 de ani, care a decedat pe loc.

Mario Iorgulescu, pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni i-au dat vestea la clinica din Milano

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Mai mult, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală în legătură cu rezultatul analizelor de laborator: fiul lui Gino Iorgulescu a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină!

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Mario Iorgulescu a fost adus de urgență la Spitalul Elias, unde timp de două săptămâni, medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, mai ales că era în comă, iar rinichii, la un moment dat, nici nu îi mai funcționau. Familia a luat decizia de a-l transfera la Clinica San Raffaele (Milano), una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.