Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața” – VIDEO

Cătălin Saizescu lansează o nouă producție cinematografică de anvergură, numită ”Visul”. Unul dintre rolulrile principale le are chiar Serghei Mizil.

07 dec. 2021, 20:35

Serghei Mizil, la închisoare. Subiectul principal al filmului este lumea subterană și dură pe care deținuții o trăiesc în penitenciar. Un alt rol principal îl va juca actorul Nicodin Ungureanu alături de care a jucat Serghei în filmul ”Marilena”.

Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața”

”Aici mă omoară, mă trezesc la șase în fiecare zi. Arta cere sacrificiu. Sunt șef de pârnaie, ce pot să fiu, doar nu vrei să mă dea profesor, doctor universitar. Infractor (râde). Am repetat mult la acest rol, ca să face o secvență 6-7 ore. Și acasă repet, repet în baie. În film am conflicte cu toată lumea dacă am șase crime la activ. ”, a declarat Serghei Mizil, pentru Antena Stars.

”E un scenariu al unui amic de al meu și se inspiră din realitate. Povestea, în mare, este a unui actor de provincie care a fost trimis la un penitenciar local să facă un atelier de teatru cu deținuții. Vine din experiența lui de viață, drept pentru care am intrat în el destul de repede și am obținut finanțare. Am avut filmări și în Penitenciarul Rahova”, a declarat Cătălin Saizescu.

Cătălin Saizescu (n. 10 martie 1976, București) este un actor, regizor și producător de film român. Este fiul regizorului Geo Saizescu.

Serghei Mizil: „Ceaușescu a fost înnebunit de limbiștii din jurul lui, ceea ce se întâmplă și acum”

Serghei Mizil, fratele Doncăi Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceauşescu, a fost invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde a făcut dezvăluiri, despre cum era perioada în care trăia primul preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu.

„Uită-te la toţi care ajung într-o funcţie, că nu mai vor să plece. Toţi înnebunesc (…) Era altă perioadă. Eram noi care eram noi, care aveam maşină cu numărul nostru, ne ştia toată lumea, toată Miliţia. Nicu avea maşină personală, un Audi dat de cancelarul Germaniei, care devenise o trompetă. Şi avea un Renault 16 care era al statului, care putea să îl cumpere oricine de la magazin. Era un Audi sport, nu mai ţin minte ce era, dar era vechi, avea 20 şi ceva de ani.

Cu rotirea cadrelor, care era o chestie foarte bună. Uite, acum, dacă îi laşi, se obişnuiesc şi nu mai vor să plece. Rotirea cadrelor, şi mai avea o chestie foarte inteligentă de care mi-am dat seama mult mai târziu. N-ai casă, n-ai maşină, îţi dau eu, ca să nu poţi să bagi mâna în caraiman. Acum, ai văzut ce s-a întâmplat, că au luat, nu ţara, au luat şi de peste hotare”, a spus Serghei Mizil, joi, în exclusivitate la Antena 3.

Citește și: De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Au fost ca fraţii, iar acum se urăsc de moarte!