Şi-a dat demisia de la Agenţia Vip. Anunţul făcut pe reţelele de socializare: „Dragii mei, vă mulţumesc!”

În plină pandemie de coronavirus, Cristi Brancu a primit o veste tristă, colega lui de emisiune, Majda Aboulumosha, și-a dat demisia de la Agenția VIP.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 15:25
Şi-a dat demisia de la Agenţia Vip. Anunţul făcut pe reţelele de socializare: „Dragii mei, vă mulţumesc!”

Vedeta este pregătită să se dedice unui nou proiect, potrivit mesajului postat pe reţelele de socializare. Colega lui Cristi Brancu a explicat și motivul pentru care a ales să renunțe la emisiune, va începe un nou proiect alături de Andrei Ştefănescu.

Citeşte şi: La aproape 2 luni de când a părăsit Antena 1, Andreea Berecleanu răbufneşte pe Facebook: „Nu voi tăcea şi ştiu că sunteţi mulţi”

„Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate’, a scris Majda pe Facebook.

Mesaj emoționant pentru iubitul său

Majda este o persoană care are mereu zâmbetul pe buze, iar motivul pentru care este tot timpul fericită are și un nume. Mihai, iubitul său este cel „vinovat” și astăzi de ziua lui vedeta l-a surprins cu un mesaj emoționant.

Majda și Mihai Ștefan trăiesc o poveste de dragoste de ani buni, iar cei doi se ajută și se sprijină reciproc. Iubitul vedetei are o relație foarte bună și cu micuța Jaqueline, fetița Majdei din relația anterioară și împreună formează o familie de invidiat.

Citeşte şi: Lovitură primită de Antena 1. Şi-a anunţat demisia în direct la Xtra Night Show

”La mulți ani, iubirea mea! #manainmana. Mulțumesc pentru că ești! ❤️ Că îmi susții nebunia, ideile, pasiunile, că îmi ești prieten și iubit! Pui zâmbet pe fața mea, mă iei de mâna și știu că indiferent de locul pe care-l parcurgem e o călătorie frumoasă! Te iubim mult ♥️”, a scris Majda pe Instagram.