Şicane între Gabi Firea şi Nicuşor Dan. Firea s-a pozat în biroul primarului: „I’m still here”. Nicuşor Dan: „Biroul e gol”

Gabriela Firea, primarul încă în funcție al Bucureștiului, a postat pe pagina sa de Facebook o poză din biroul de la Primărie. Mesajul său a venit în ziua în care Nicușor Dan acuză că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 17:08
Şicane între Gabi Firea şi Nicuşor Dan. Firea s-a pozat în biroul primarului: „I’m still here”. Nicuşor Dan: „Biroul e gol”

Nicușor Dan a spus că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. El o acuză pe Gabriela Firea că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it„, a scris fostul primar Gabriela Firea pe Facebook. În traducere, „Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul. Și mie îmi place”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook, încă actualul primar al Capitalei„.

 

I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 22 octombrie 2020

La scurt timp, a venit şi replica actualului edil, Nicuşor Dan. Acesta a editat fotografia care o înfăţişează pe Gabriela Firea în biroul de primar, aplicând pe poză o săgeată care arată că biroul este gol:
Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului. Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani„, este mesajul lui Nicuşor Dan.
 

Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 22 octombrie 2020