Simona Gherghe a făcut anunţul. Se întoarce sau nu la Acces Direct? „Am preferat să aflaţi de la mine”

În ultima vreme au tot existat zvonuri potrivit cărora Simona Gherghe s-ar întoarce la cârma emisiunii Acces Direct, pe care acum o moderează Mirela Vaida. Vedeta a decis să lămurească o dată pentru totdeauna acest subiect şi a mărturisit că nu se va mai întoarce la emisiune, decizia aparţinându-i în  totalitate.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 09:41
Simona Gherghe a făcut anunţul. Se întoarce sau nu la Acces Direct? „Am preferat să aflaţi de la mine”

De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere

Coşmarul prin care a trecut Simona Gherghe. A fost bătută şi umilită

Simona Gherghe a trăit un adevărat coşmar, după ce a fost bătută şi umilită. Prezentatoarea TV a dezvăluit lucruri tulburătoare din perioada vieții sale. 

În copilărie, Simona Gherge a practicat baletul. Pasiunea ei, însă, nu a fost una de durată din cauza unor experiențe traumatizante. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor lucruri uluitoare despre perioada neagră a vieții sale. 

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente, a transmis Simona Gherghe.