Simona Gherghe își ia rămas bun de la Antena 1. „Scriu rândurile astea în maşină…”. Ce va face în continuare

Simona Gherghe lucrează de 20 de ani la Antena 1 și a fost mereu una dintre vedetele de bază fie că a prezentat știrile, fie că a fost gazdă a unei emisiuni.

22 dec. 2021, 09:03
Simona Gherghe își ia rămas bun de la Antena 1. „Scriu rândurile astea în maşină…”. Ce va face în continuare

Simona Gherghe se simte cu adevărat o femeie împlinită la 44 de ani. vedeta Antenei 1 este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu și au împreună doi copii superbi. Mult timp, prezentatoarea a prezentat emisiunea Acces Direct, dar după cea de-a doua naștere a considerat că nu o mai caracterizează această producție.

Simona Gherghe spune tot despre relația de cuplu cu soțul ei: „De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă”

Simona Gherghe lucrează de 20 de ani la Antena 1 și a fost mereu una dintre vedetele de bază. Fie că a prezentat știrile, fie că a fost gazdă a unei emisiuni, aceasta s-a aflat mereu în topul audiențelor. După o absență destul de lungă, după ce l-a născut pe micuțul Ioan, aceasta a primit oferta de a primi un reality show matrimonial.

Astfel ea a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu, care nu s-a descurat deloc bine în postura de prezentatoare la emisiunea Mireasa. În schimb Simona Gherghe s-a adaptat foarte bine, iar în weekend a încheiat cel de-al patrulea sezon. Gala finală a fost lider de audiență.

Şi Simona Gherghe a fost atacată. Dezvăluirile prezentatoarei: „Mi-a fost frică pentru viața mea”

Simona Gherghe își ia rămas bun de la fani pentru o perioadă
Acum vedeta Antena 1 a plecat în vacanță și a vrut să-și ia rămas bun de la fani printr-un mesaj emoționant, postat pe Instagram. Ea va reveni în prim plan, cu un nou sezon Mireasa, chiar din luna ianuarie. Deși s-a zvonit că ar urma să fie înlocuită, se pare că în cele din urmă postul ei este unul sigur și se simte foarte fericită în această perioadă a vieții ei.

„Scriu randurile astea in masina, in prima ora de vacanta. Sunt fericita. Am o familie care e totul pentru mine si doua minuni in vietile noastre. Imi iubesc profesia si mai stiu ca, fara voi, cei multi de acasa, astazi nu as fi incheiat inca un sezon de succes Mireasa. Va multumesc pentru ca sunteti acolo, multi si devotati. De 20 de ani, alaturi de mine! Sunteti in inima mea!”, a fost mesajul Simonei Gherghe de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)