Simona Halep, atacată de Marian Drăgulescu. Declaraţia care l-a scos din minţi pe gimnast

Marian Drăgulescu și Simona Halep au avut o dispută intensă legată de sportivul care urma să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio, care au avut loc în 2016.

10 mai 2019, 05:35
Simona Halep, atacată de Marian Drăgulescu. Declaraţia care l-a scos din minţi pe gimnast

Marian Drăgulescu nu era de acord cu desemnarea Simonei Halep pentru această onoare, fiind de părere că drapelul trebuie purtat de un fost campion olimpic.

SIMONA HALEP KIKI BERTENS LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA MADRID OPEN 2019

„A fost un moment care ne-a lăsat impresia că nu există decât un singur sportiv în această țară. Ceea ce nu a fost ok pentru noi. Se apropiau Jocurile Olimpice și erau mulți sportivi care mai participaseră, care aveau medalii câștigate. Și noi avem un drept pentru a fi luați în calcul pentru a purta drapelul. E o mândrie până la urmă, nimic altceva. Noi facem sport și din orgoliu, din mândrie sau ambiție”, a declarat Marian Drăgulescu la GSP LIVE.

SIMONA HALEP BELINDA BENCIC LIVE STREAM ONLINE VIDEO în semifinale la MADRID 2019

Simona Halep  a lipsit până la urmă de la Rio, iar portdrapelul României a fost Cătălina Ponor.

Marian Drăgulescu a avut la acel moment un atac destul de aspru la adresa Simonei Halep, fiind enervat de o declarație a jucătoarei de tenis.

„Şi eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, a spus atunci Simona Halep.