Simona Halep, donaţie generoasă pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a anunţat, duminică, prin intermediul unei postări pe Twitter, faptul că a donat suma de 20.000 de dolari victimelor incendiilor de vegetaţie din Australia.  

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 14:15
Simona Halep, donaţie generoasă pentru victimele incendiilor din Australia

„Sunt bucuroasă să vă anunț că am donat o sumă totală de 20.000 de dolari victimelor incendiilor de vegetație din Australia. Mă voi comporta frumos de acum încolo, Darren Cahill, îți promit!”, a scris Halep, pe contul său de Twitter.

Citeşte şi:Simona Halep, mesaj viral după ce a ratat finala la Australian Open 2020 FOTO

La începutul anului, Simona Halep a anunțat că va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor de vegetație de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill la meciurile din Australia.

Citeşte şi: Primele declaraţii ale Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

Halep, care va urca pe locul 2 WTA începând de luni, a fost eliminată în semifinale la Australian Open, joi, după ce a pierdut contra ibericei Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7.

„Să pierzi așa doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Dar viața merge înainte! Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului. Muguruza a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav aiz. Cred că amândouă am făcut un meci bun, dar în final ea a fost mai puternică. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.