Simona Halep şi-a anunţat revenirea la Roland Garros. „Pregătită să revin unde a început totul”

Simona Halep a atras atenția fanilor săi cu un mesaj puternic și plin de nostalgie postat pe rețelele sociale, anunțându-și intenția de a reveni la Roland Garros, locul unde a început cariera spectaculoasă în tenisul de mare performanţă.

12 dec. 2023, 08:07
Simona Halep şi-a anunţat revenirea la Roland Garros. „Pregătită să revin unde a început totul”

Simona Halep şi-a anunţat revenirea la Roland Garros. În postarea de pe Instagram, Simona Halep a rememorat victoria sa din 2008 în turneul de junioare de la Roland Garros și a mulțumit orașului Paris pentru această experiență memorabilă. „Pregătită să revin unde totul a început. Roland Garros juniori 2008. Mulţumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep.

Citeşte şi: Veste devastatoare pentru Simona Halep înainte de procesul de la TAS. Anunţ de ultimă oră făcut de ITIA, agenţia care a cerut şase ani de suspendare

Această revenire la origini vine într-un moment sensibil pentru jucătoarea română, care a fost recent suspendată pentru o perioadă de patru ani de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) din cauza unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, iar un tribunal independent a validat această suspendare pentru perioada 7 octombrie 2022 – 6 octombrie 2026.

Citeşte şi: Simona Halep, vacanță de lux în plină suspendare pentru dopaj. Românca așteaptă decizia salvatoare de la TAS în „Raiul milionarilor”

În ciuda acestei situații, Simona Halep a anunțat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), ceea ce ar putea schimba direcția poveştii sale. Fanii așteaptă cu nerăbdare evoluția cazului și rezultatele procesului de apel. Deocamdată nu se ştie când va fi judecat cazul la TAS.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)