Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Ce melodie au ales VIDEO

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, pe plajă, iar petrecerea cu 300 de invitați a avut loc la Clubul Fratelli din Mamaia. Ceremonia de stare civilă a fost oficiată de primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

15 sept. 2021, 23:31
Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Ce melodie au ales VIDEO

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit la Clubul Fratelli din Mamaia. Ceremonia de stare civilă a fost oficiată de primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor

După starea civilă, cei doi miri şi invitaţii lor au continuat să petreacă în club. Simona Halep a purtat, seara, o rochie diferită de cea de la cununia civilă. Proaspătul cuplu au dansat și primul dans sub privirea părinților și a invitaților. Pentru acest moment special a fost invitat Dan Bitman să cânte una din melodiile Holograf, „Și dragostea mea”.

Meniu de lux la nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep. Invitaţii, trataţi regeşte FOTO

Petrecerea are loc la „Fratelli Beach & Club” din Mamaia şi beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu selecţii de lux, pe care se regăsesc şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei. Printre cei care vor întreţine atmosfera se numără Dan Bittman, solistul vocal al trupei Holograf, şi Loredana Groza.

https://www.instagram.com/p/CT3PmvSKHHa/