Situaţie incredibilă în Argeş. O tânără de doar 24 de ani a fost aleasă primar în locul tatălui său

Anca-Alina Baciu a câştigat primăria comunei argeşene Corbi la vârsta de doar 24 de ani. Aceasta a candidat din partea Partidului Mişcarea Populară şi a obţinut 42% din voturi, conform rezultatelor parţiale centralizate luni de Autoritatea Electorală Permanentă.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 16:58
Situaţie incredibilă în Argeş. O tânără de doar 24 de ani a fost aleasă primar în locul tatălui său

Candidata este fiica primarului în funcţie, Virgil Baciu, care a candidat la alegerile din 27 septembrie pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, însă fără succes.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Bătaie în Argeş între un primar şi contracandidatul său VIDEO

„La Corbi a câştigat entuziasmul, puritatea şi decenţa în campanie. (…) Iar eu, dragi corbeni, vreau să vă mulţumesc pentru cei opt ani petrecuţi cu voi în calitate de primar”, a scris Virgil Baciu pe contul său de Facebook.

Anca Alina Baciu şi-a luat licenţa în Business şi Turism la ASE Bucureşti în 2018, iar în acest an şi-a luat masterul în Management Turistic şi Comerţ.

În Argeş, prezenta la vot a fost de 48,79 %, până la închiderea urnelor. Au votat 256.535 de argeșeni, cei mai mulți dintre ei fiind bărbați, cu vârsta cuprinsă între 45-64 de ani, din mediul rural.