BURLACUL 2015: Situaţii de maximă tensiune la ediţia din 29 ianuarie. „A fost dată afară!”

BURLACUL 2015: Competiţia "Burlacul" se complică de la o săptămână la alta, iar acest lucru se poate observa şi în reacţiile fetelor după fiecare eliminare. În următoarea ediţie a show-ului, Burlacul a dorit să facă o eliminare care a surprins pe multă lume. Astfel, Andrei a decis să o elimine pe Andra, decizie care i-a atras multe comentarii negative după.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 13:07
BURLACUL 2015: Situaţii de maximă tensiune la ediţia din 29 ianuarie. „A fost dată afară!”

BURLACUL 2015: Nu există ediţie fără ca momentele de tensiune dintre fete sau dintre Burlac şi alesele lui să nu fie dese şi să degenereze în situaţii limită fără o rezolvare firească, scriu cei de la A1.ro.

BURLACUL 2015 live. Cum arată femeia ideală pentru „burlacul” Andrei Andrei FOTO

Ediţia de joi a concursului aduce momente de maximă tensiune între concurente şi Burlac, deoarece eliminarea pe care o va face acesta va fi una marcantă şi surprinzătoare pentru toată lumea. Imediat după decizie fetele au început să boicoteze decizia burlacului şi să spună: „A fost cel mai mare șoc pe care l-am trăit în competiție, până acum!”.

Cu toate că Burlacul şi-a argumentat decizia: „Din punctul meu de vedere, cred că între noi nu există acea chimie”, Andra a ţinut să îi ofere ca drept aminire o replică dură: „Cred că ai greșit că nu mi-ai acordat o șansă. Putea fi mai mult între noi. Dar dacă asta simți, pot accepta”.

Citeşte şi  BURLACUL 2015. Momente de PANICĂ. A LEŞINAT în timpul ceremoniei trandafirului