Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

Combinația de miere, hrean și lămâie te susține în perioada în care îți schimbi stilul alimentar și de viață din dorința de a slăbi. Dacă le iei zilnic, dai jos ai câteva kilograme și-ți întărești imunitatea.

RomaniaTV.net
13 apr. 2018, 08:33
Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

Cine a slăbit cu această rețetă știe că este excelentă pentru o talie de invidiat și o imunitate strașnică. Hreanul și lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor și gripelor. Hreanul este bogat în fibre și proteine și nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzația de sațietate. Pe de altă parte, mierea, consumată dimineața pe stomacul gol, îți asigură un tranzit intestinal mai bun și crește imunitatea.

Bine de știut!

Persoanele care consumă des hrean au memoria mai bună, dar și auzul, vederea și funcțiile creierului mai bune. Este recomandat în special diabeticilor și persoanelor cu imunitatea scăzută și veșnic răcite. Curăță organismul de bacterii și infecții, ajută la o respirație mai bună și elimină oboseala, punând sângele în mișcare. De aceea este folosit și în tratarea unor afecțiuni cardiovasculare, precum angina pectorală, cardiopatia ischemică sau hipertensiune.

Citeşte şi REMEDII NATURISTE. Scapă de TUSE cu un sirop făcut din nuci, lămâie sau ceapă

Amestecul trebuie ținut la frigider

Dacă este păstrat la rece se mențin mai bine substanțele benefice. Se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi și ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Află cum să prepari acest amestec care te ajută să slăbești AICI.