SOACRA, mai tare ca NORA: Ce a făcut un bărbat cu mama lui la propria-i nuntă VIDEO

Un mire din Statele Unite i-a lasat cu gura căscată pe nuntaşi când a început să danseze cu mama sa. Mişcările lor au făcut furori pe internet.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 11:22

După ce a dansat cu mireasa lui, Laurel Mattingly, dansul tradiţional al mirilor, Blake Bunker şi-a invitat la un moment dat şi mama la dans.  Kathy şi Blake s-au lansat într-un dans care a fermecat asistenţa şi care a devenit apoi hit pe YouTube, în aprilie 2013. Cu timpul, a fost preluat şi de alte site-uri, între care şi de cele ale unor posturi de radio.

Când Blake şi-a invitat şi mama la dans, răsunau acordurile celebrei melodii „Unforgettable”. Nuntaşii au început să îi aplaude de la primele mişcări. La un moment dat, muzica s-a oprit pe neaşteptate. Au fost cu toţii dezamăgiţi, dar pentru scurt timp, pentru că muzica s-a reluat pe tonuri mai ritmate.

Vezi şi Aşa ceva merită văzut: DANSUL PINGUINULUI în varianta arabă. VIDEO

Perechea mamă şi fiu a dat un show de zile mari la petrecerea de nuntă, demonstrând că ştie să danseze în stiluri diferite. Totuşi, există şi un secret în toate acestea: Kathy a condus timp de 19 ani Centrul de Dans Bunker, în Las Vegas.

Din aprilie şi până acum, filmuleţul de la nuntă are peste 800.000 de vizualizări pe YouTube, iar Kathy şi fiul ei vor apărea în curând într-un show de televiziune.