Şocant. Acest bărbat şi-a ucis iubita, după ce a crezut că ea este Diavolul

Un bărbat din Australia, în vârstă de 33 de ani, și-a ucis iubita, după ce a consumat droguri, crezând că aceasta este Diavolul.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 09:51
Şocant. Acest bărbat şi-a ucis iubita, după ce a crezut că ea este Diavolul

Potrivit autorităților, starea psihică a bărbatului a fost afectată de consumul de droguri, fapt ce l-a determinat să-și ucidă iubita, crezând că ea este Diavolul și el este Iisus. Suspectul ar fi înjunghiat-o în mod repetat cu foarfece, după care a sufocat-o cu o pernă, transmite The Sun.

În aceeași dimineață, acesta ar fi început să vorbească cu victima despre sfârșitul lumii.

La câteva ore după crimă, bărbatul ar fi alertat autoritățile, implorându-le să-l aresteze, recunoscându-și faptele.Tocmai mi-am ucis iubita, le-ar fi spus el polițiștilor.

În urma faptelor sale, suspectul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

După efectuarea mai multor cercetări, s-a descoperit faptul că cei doi se cunoșteau din adolescență și ar mai fi fost violent cu partenera lui și în trecut.

Citeşte şi Celebrul Spartacus din Rahova rămâne în arest

Tânărul care şi-a decapitat iubita de 17 ani şi-a primit pedeapsa

Tribunalul Prahova s-a pronunţat în dosarul în care Laurenţiu Marin, tânărul de 21 de ani, din Câmpina, care şi-a ucis cu bestialitate iubita de doar 17 ani a fost judecat pentru omor. Acesta va sta 10 ani după gratii şi va trebui să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei copilului pe care l-a lăsat fără mamă, scrie adevarul.ro.

De asemenea, criminalul a primit şi interdicţia de a ocupa o funcţie publică şi i s-a confiscat toporul cu care a săvârşit crima. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa superioară.

Crima s-a petrecut la sfârşitul lunii septembrie 2019, în Plaiul Câmpinii, un cartier rău famat din comuna prahoveană Şotrile, localitate aflată la graniţa cu municipiul Câmpina. Victima avea 17 ani şi era mama unui băieţel. Cadavrul ei a fost descoperit în casa iubitului său, la scurt timp de la crimă.

Echipajul de pe Ambulanţă care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a rămas şocat la vedera rănilor de pe trupul acesteia. Adolescenta fusese ciuruită şi aproape decapitată, scrie sursa citată.

Arma crimei a fost un topor cu care bărbatul i-a tăiat gâtul iubitei sale. Tânărul a mai avut o tentativă de a-şi omorî iubita, în primăvara anului 2019. A înjunghiat-o, dar fata a scăpat cu viaţă.