Şofer român de TIR prins cu aproape două tone de droguri pe o autostradă din Olanda

Un român în vârstă de 28 de ani riscă ani buni de închisoare pentru trafic de droguri. Românul, care lucra ca şofer de TIR, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta aproape două tone de droguri din Belgia spre Olanda.

27 sept. 2022, 15:08
Şofer român de TIR prins cu aproape două tone de droguri pe o autostradă din Olanda

Un şofer român de TIR a fost prins cu aproape două tone de droguri pe o autostradă din Olanda. Poliţiştii primiseră un pont că un lot de droguri din Belgia era în drum spre Olanda, aşă că au pornit verificările. Între vehiculele trase pe dreapta de echipa de poliţişti şi procurori ai Biroului Districtual Rotterdam pe o şosea din zona localităţii Barendrecht s-a numărat şi TIR-ul condus de român. Potrivit vlaardingen24.nl, când ofițerii au deschis ușile containerului, sute de „cărămizi” de cocaină au căzut pe stradă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, prima reacţie după ce fiul ei a fost prins băut la volan: „Au pus câinii de droguri pe el. I s-a înscenat un dosar la ordin politic”

TIR-ul condus de român a fost condus într-o zonă securizată din portul Rotterdam. Drogurile au fost descărcate, iar la inventar a rezultat că în vehicul se aflau 1.815 pachete cu o greutate netă de 1.822 de kilograme de cocaină. Valoarea stradală a narcoticelor este de peste 191 de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi: Coincidenţă incredibilă! Traficant de droguri, prins în flagrant în satul Drogu

TIR-ul cu droguri era condus de un român în vârtă de 28 de ani. Acesta a fost arestat și va fi prezentat marți unei instanţe. Drogurile găsite au fost distruse.