Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună de la moartea artistului. Ce se întâmplă, de fapt, cu averea pe care interpretul de muzică populară a lăsat-o în urmă!

Apar detalii incredibile la o lună de la moarte lui Petrică Mîțu Stoian. Sora artistului vorbește despre faptul că interpretul de muzică populară era constrâns de impresarul său.

07 dec. 2021, 21:23
Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună de la moartea artistului. Ce se întâmplă, de fapt, cu averea pe care interpretul de muzică populară a lăsat-o în urmă!

Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună după moartea artistului. Potrivit acesteia, artistul nu avea voie să se întâlnească cu familia, iar în puținele rânduri când se vedeau, totul era făcut pe furiș.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună după moartea artistului. Ce se întâmplă, de fapt, cu averea pe care interpretul de muzică populară a lăsat-o în urmă!

De altfel, apar informații și despre succesiunea după decesul artistului. Potrivit primelor date, familia impresarului ar fi primit toate bunurile materiale ale artistului.

”Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova. Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spuse altora ne spune că nu va fi nimic. Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.

Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă. Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gușman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.

Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă. Avem și martori care vorbesc și alte lucruri, că ar fi putut fi forțat. Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu am fost în casa lui de ani de zile. Dacă voiam să mă văd cu Petrică, ne vedeam la un Peco. Nu primea acasă. Eliminase mai multă lume. O eliminase și pe Niculina, ați văzut, n-au mai cântat de luni de zile. Nu voia să fim prin preașma lui, poate zicea că îl influențăm cu ceva. De multe ori venea Petrică să ne vedem pe furiș sau anula întâlnirile cu noi. I-a controlat viața, cu noi era descătușat, cu el era stresat. O să aflăm de ce era așa constrâns de familia impresarului, nu îl lăsa cu noi, cu nimeni. ”, a declarat Maria Tărchilă.

Citește și: Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian nu are noroc în dragoste: „Am avut o iubită, dar m-a înşelat şi am suferit. Acum ies cu mai multe fete, am văzut că e mai bine”