Soția lui Nosfe nu poate trece peste moartea cântărețului. Cum și-a emoționat aceasta urmăritorii

Soția lui Nosfe îi păstrează vie amintirea regretatului cântăreț. Aceasta a postat câteva imagini pe conturile de socializare prin care a reușit sa-i emoționeze pe cei care o urmăresc.

06 dec. 2022, 16:44

Soția lui Nosfe îi păstrează vie amintirea regretatului cântăreț. Perioada sărbătorilor de iarna este una în care ne gândim la familie și ne aducem aminte de toți cei dragi nouă. La fel se întâmplă și cu soția regretatului Nosfe care a reușit să demonstreze că iubirea pentru cântăreț este una imensă care nu va dispărea niciodată cu toate că soțul ei nu mai este printre noi.

Ce imagini a postat soția lui Nosfe pe internet. A reușt să-i emoționeze pe toți

Mai este puțin până la Crăciun așa că toată lumea se pregătește să decoreze casau sau chiar bradul. Mădălina Crețan a reușit să le arate internauților săi că dragostea nu se sfârșește niciodată.

Aceasta a postat câteva imagini în care apare alături de Nosfe și de fiica de pe vremea când cei trei erau de nedespărțit. Cu siguranță și acum sunt la fel și asta pentru că Mădălina îi păstrează vie amintirea celui care a fost Nosfe. Cu toate că în sufletul ei se dă o luptă grea, fanii au încurajat-o de fiecare dată să meargă mai departe de dragul fiicei lor.

Citește și : Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”

Nosfe s-a stin din viață în luna octombrie

Nosfe s-a stins din viațăă după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo. La un moment dat artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior s-a simțit bine și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Imediat aceasta a apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii care nu au putut să mai facă nimic pentru regretatul artist.

Citește și : Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

În urma lui a rămas o soție și o fiică care îi vor păstra vie amintirea și un public care i-a fost alături și l-a încurajat de fiecare dată.