Ştii că poţi să dai burta jos fără să mergi la sală? Şi există nu una, ci 7 metode

Probabil că nu există bărbat sau femeie care să nu îşi dorească abdomen plat, de reviste. Bineînţeles că ne minţim singuri, în general felul în care arătăm este exact efectul acţiunilor noastre din trecut, însă e mai uşor să dăm vina pe altcineva, decât să facem schimbările necesare ca să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim. Iată şapte căi pe care chiar şi cei mai comozi dintre oameni le pot urma pentru a ajunge să aibă talia visată.

RomaniaTV.net
17 aug. 2016, 11:36
Ştii că poţi să dai burta jos fără să mergi la sală? Şi există nu una, ci 7 metode

Si, daca se poate, sa obtii acest lucru fara efortul monomental de la sala sau fara sa renunti la bunatatile preferate. Oricat de greu de ar parea, exista totusi cateva metode care te pot face sa te simt mult mai bine cand te uiti in oglinda sau cand te oglindesti in ochii celorlalti.

Citeşte şi  Mănâncă asta în fiecare dimineaţă şi spune ADIO grăsimii

1. Stai in pozitie de drepti

Astfel, poti da impresia ca esti cu cel putin 2,5.kg mai slab/a decat in realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist in educatie fizica si sport. Usor de zis greu de facut. Cum s-ar putea trasnforma o actiune singulara intr-un obicei pe termen lung? Rapunsul este: pilates.

Potrivit unui studiu intins pe o perioada de 6 luni, pe un esantion de 18 persoane care prezentau probleme cu spatele, Pilates-ul s-a dovedit a fi cea mai usoara metoda de a imbunatati postura practicantilor si intari atat muschii abdominali cat si pe cei ai spatelui inferior. Jessica Cassity, intructor de fitness dezvalui doua exercitii foarte usoare pe care le puteti face fara ca macar sa va dati jos din pat care insa vor avea efecte fantastice asupra taliei voastre:

Citeşte mai mult pe Revista Teo