Tamara Buciuceanu – Botez, în stare gravă. Anunţ de ultima oră de la Spitalul Elias

Tamara Buciuceanu Botez este în continuare internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Bucureşti, iar medicii au anunţat că starea ei de sănătate s-a agravat. 

RomaniaTV.net
15 oct. 2019, 07:14
Tamara Buciuceanu – Botez, în stare gravă. Anunţ de ultima oră de la Spitalul Elias

Starea de sănatate a Tamarei Buciuceanu Botez s-a agravat, asta după ce în ultimele zile părea că se simte mai bine. Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în continuare intubată şi ventilată mecanic, în stare severă în Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Reprezentantii institutiei spun că aceasta agravare vine pe fondul decompensarii bolii cardiace de care sufera.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Apropiatii artistei spunea atunci că starea actriţei se înrăutăţise în ultima perioadă, slăbise, abia se mai putea deplasa si acuza dureri in piept.

Tamara Buciuceanu Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur. Este supranumită Doamna comediei românești”, fiind una dintre figurile legendare ale teatrului de comedie. A jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria Liceenii. 

Citeşte şi Veşti triste de Sărbatori despre Tamara Buciuceanu-Botez. „Aş vrea să ies din casă, dar nu pot!”