Tânără de 21 de ani, violată de trei bărbaţi, printre care şi iubitul său

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar al patrulea este cercetat în libertate, după ce au violat o tânără de 21 de ani, prietena unuia dintre agresori, în subsolul unei locuinţe din Braşov.

06 nov. 2013, 13:33
Tânără de 21 de ani, violată de trei bărbaţi, printre care şi iubitul său

Fapta a avut loc în 28 octombrie, însă fata a sesizat Poliţia abia după trei zile, în 1 noiembrie, potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este originară din Vaslui şi locuia la Braşov fără forme legale. De aproape trei luni, ea avea o relaţie cu un bărbat de 23 de ani din Buzău, care lucra la o firmă de construcţii din Braşov.

În 28 octombrie, tânăra a fost convinsă să meargă în beciul casei unde locuia cu chirie bărbatul, de pe strada Baba Novac din cartierul braşovean Astra. Acolo, bărbatul i-a propus fetei să facă sex cu el şi cu alţi trei prieteni de-ai lui, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, colegi la firma de construcţie, toţi din judeţul Buzău, a precizat Liviu Naghi, citat de Mediafax.

Fata a refuzat propunerea, fiind violată de cei patru bărbaţi. Ea a avut nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

„În 1 noiembrie, ora 21.00, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de o tânără de 21 ani cu privire la faptul că în seara zilei de 28 octombrie a fost victima unei agresiuni sexuale. Reclamanta a sesizat că, în jurul orei 21.00, sub pretextul că o duce la un suc, a fost dusă cu forţa de prietenul său în subsolul unei locuinţe necunoscute din cartierul Astra, unde, împotriva voinţei sale, a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu prietenul ei şi cu alţi trei tineri necunoscuţi”, a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.

Poliţiştii i-au prins pe cei patru bărbaţi, care au fost prezentaţi, luni, Judecătoriei Braşov, care a emis mandate de arestare pentru trei dintre ei, între care şi prietenul victimei. Cel de-al patrulea agresor este cercetat în libertate, pentru viol.