Tânără de 24 de ani moartă chiar în ziua nunţii! Respectarea unei vechi tradiţii iraniene a dus la uciderea accidentală a miresei

Tragedie cumplită la o nuntă care a avut loc în Iran. Respectarea unei tradiţii care presupune împuşcături a dus la uciderea miresei.

22 iul. 2022, 08:24

Tânără moartă în ziua nunţii! O zi care trebuia să schimbe în bine viaţa a doi tineri s-a transformat într-o zi a morţii. Mireasa, în vârstă de 24 de ani, a fost împuşcată în cap de unul dintre invitaţi, care a vrut să respecte o tradiţie a poporului iranian.

Un tânăr de 36 de ani, văr al mirelui, a scos arma și a început să tragă în aer. Din păcate, traiectoria unuia dintre gloanţe a deviat şi a străpuns craniul miresei. Alţi doi nuntaşi au fost răniţi, dar au scăpat cu viaţă, scrie Washington Examiner.

Am primit un apel de urgență pentru un incident cu împușcături într-o sală de nunți din orașul Firuzabad, iar ofițerii au fost trimiși imediat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Ucigaşul a fugit de la nuntă, dar, la scurt timp, a fost prins și arestat.

Citeste si Tragedie în Spania. Zeci de oameni morți și răniți la cursa de tauri. Activiștii cer interzicerea tradiției sângeroase

Mireasa nu a murit pe loc. Iniţial, a intrat în comă, dar la scurt timp a decedat.

Poliţia a anunţat că această tradiție a împușcăturilor la nuntă este ilegală de ceva vreme în orientul Mijlociu, dar în comunitățile mici încă mai este respectată.

Citeste si O nouă tragedie în Grecia. Turistul a zăcut ore în şir mort pe şezlong pe o plajă din Creta