Tânără din Cluj, obligată de instanţă să dea BAC-ul. Ce rezultate a obţinut

O tânără din Cluj a fost obligată de Instanță să dea examenul de Bacalaureat, ca și parte din pedeapsă, alături de condamnarea la închisoare cu suspendare, după ce aceasta a folosit fără drept cardul unei profesoare. Numai că tânăra a picat examenul, obţinând note sub 4.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 14:32
Tânără din Cluj, obligată de instanţă să dea BAC-ul. Ce rezultate a obţinut

În toamna lui 2017, judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj a condamnat o absolventă de la Liceul Tehnic „Alexandru Borza” la 1 an, 3 luni și 18 zile închisoare cu suspendare, a obligat-o să muncească 60 de zile în folosul comunității și i-a impus să se prezinte la sesiunea de Bacalaureat din acest an, informează clujust.ro.

De asemenea, în motivarea sentinței, judecătorul i-a indicat tânerei să înveţe pentru BAC: „instanța va impune acesteia să facă eforturile de a învăța pentru următoarea sesiune de bacalaureat din anul 2018 și să se prezinte la examen.”

Tânăra s-a prezentat la BAC, numai că pregătirea ei a fost foarte slabă. Potrivit rezultatelor publicate de edu.ro, tânăra a fost respinsă, obținând nota 3,7 la limba și literatura română, 1,15 la matematică și 1,9 la chimie anorganică.