Tânără înjunghiată de iubitul gelos, primele MĂRTURII după atac

Mărturii cutremurătoare făcute de tânăra înjunghiată, la locul de muncă, de iubitul gelos. De pe patul de spital, fata a povestit momentul atacului şi spune că va lupta pentru viaţă.

11 iul. 2016, 07:14
Tânără înjunghiată de iubitul gelos, primele MĂRTURII după atac

Din două mişcări deja ajunsese asupra mea. I-am dat cu spray paralizant în ochi. Eu nu am apucat să apăs butonul de panică, apoi au fost loviturile de cuţit, după care s-a îndepărtat şi a plecat. Mi-a lăsat cuţitul înfipt în mine, nu l-a retras. Eu am încercat să iau telefonul firmei, un telefon micuţ, şi am încercat să tastez, dar nu îmi mai răspundeau mâinile. Eram în stare de şoc, nu mai puteam nici măcar să tastez. Şi mă uitam pe stradă şi vedeam aşa ca prin fum, vedeam că se uitau oamenii, dar nu făcea nimeni nimic. Atunci, m-am gândit să ies să încerc eu să fac ceva. Am scos cuţitul de undeva de sub piept„, a povestit victima.

Tânăra a mărturisit că bărbatul venea la locul ei de muncă şi stătea acolo ore întregi. „Ore întregi nu mai pleca.  Încercam să vorbesc cu el şi să-l liniştesc. Mi-a spus că mă urmăreşte şi că aşteaptă să iasă toată lumea şi să rămân singură„, a spus fata.

Tânăra înjunghiată a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiind internată la SJU Ploiești în stare gravă.

Bărbatul care, într-o criză de gelozie și-a înjunghiat fosta iubită în faţa unei cofetării din municipiul Ploiești, cauzându-i răni în zone vitale, a fost reținut pentru tentativă de omor.