Târgul de Crăciun din Sibiu, suspendat din cauza numărului mare de cazuri COVID-19

Târgul de Crăciun din Sibiu a fost suspendat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Anunţul a fost făcut,luni, de organizatorii evenimentului. Reamintim că Sibiul a ajuns la o incidenţă cumulată de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 14:10
Târgul de Crăciun din Sibiu, suspendat din cauza numărului mare de cazuri COVID-19

„Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă. Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se va îmbunătăţi vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au transmis, luni, organizatorii Târgului de Crăciun, pe pagina de Facebook.

Potrivit datelor transmise, luni, de Prefectura Sibiu, municipiul Sibiu a ajuns la o incidenţă cumulată a cazurilor de coronavirus de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Târgul a avut prima ediţie în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană. Evenimentul se derula, pe parcursul mai multor săptămâni, în PIaţa MAre a oraşului, fiind punctul de atracţie al sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Events For Tourism şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Citeşte şi Orban, despre pandemia de COVID: România nu se află în situaţia altor ţări ca ritm de creştere a numărului de infectări zilnice


loading...