Tăriceanu, mesaj dur pentru Iohannis şi Orban: „Mişcaţi-vă fundurile pe teren!”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu îi acuză pe preşdintele Klaus Iohannis şi pe premierul Orban că au blocat ţara, au blocat spitalele şi nu mai vor să ştie şi de oamenii afectaţi de inundaţii, el acuzând Guvernul de lipsă de implicare, spunând că ”inundaţiile nu aduc dividende electorale precum aduce coronavirusul”.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 06:44
Tăriceanu, mesaj dur pentru Iohannis şi Orban: „Mişcaţi-vă fundurile pe teren!”

„Este de neînțeles lipsa de implicare a Prim-Ministrului, și în general a guvernului, în coordonarea acțiunilor de prevenire și limitare a pagubelor generate de inundațiile care afectează jumătate din țară! Chiar nu înțeleg de ce o ședință la Cotroceni este mai urgentă decât salvarea vieților și gospodăriilor oamenilor în nevoie?!

Oare inundațiile nu aduc dividende electorale precum aduce coronavirusul? Sau poate la inundații nu se fac achiziții publice care să umple conturile firmelor de casă ale PNL-ului?

Le spun dlor Iohannis și Orban că români sunt peste tot în țară, și în Timiș, și în Caraș-Severin, și în Botoșani sau Dolj, și au nevoie de ajutor chiar dacă nu suferă de coronavirus! Ați blocat țara, ați blocat spitalele, v-ați blocat în palatele voastre și nu mai vreți să știți de oameni?

Mișcați-vă fundurile pe teren, acolo unde oamenii își părăsesc agoniseala de o viață în miez de noapte! Mișcați-vă fundurile și mobilizați forțe și bani pentru a reface infrastructura distrusă și a reface casele distruse! Mișcați-vă și dați încredere oamenilor că nu sunt singuri, că o să fie ajutați să o ia de la început!

Am fost Prim-Ministru și știu cum este să mergi pe teren la inundații catastrofale. Am fost peste tot în țară în cele 3 rânduri de inundații pe care a trebuit să le gestionez, în 2005, 2006 și 2008. Știu, nu e ușor să stai alături de oameni care au pierdut totul peste noapte. Nu e ușor să le ridici moralul și să le redai speranța. Câteodată o mai și încasezi (verbal) de la oameni nervoși și la capătul puterilor, dar asta e în fișa posturilor pe care temporar le ocupați: să fiți alături de români la bine, dar mai ales la rău! Așa că ieșiți din palate, lăsați costumele și cravatele deoparte, luați cizmele în picioare și puneți mâna pe lopeți! Arătați că puteți fi curajoși fără telepromptere de pe care să citiți texte scrise de alții și fără slugarnici care să vă aducă osanale! Oamenii chiar au nevoie de voi, de cei care îi guvernează!”, a scris preşedintele ALDE pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Tăriceanu: Nu se mai poate întârzia cu depunerea moţiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie


loading...
Partenerii noștri