Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit, după ce s-a spart o conductă de apă VIDEO

Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit duminică dimineaţă. Imagini teribile au apărut pe Internet din Iulius Mall Cluj, în timp ce bucăţi de tavan cădeau una câte una. Înainte de incident curgea apă prin tavan, după ce s-a spart o conductă de apă.

19 sept. 2021, 16:25
Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit, după ce s-a spart o conductă de apă VIDEO
Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit

Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit. Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, în zona Auchan. Oamenii care se aflau prin preajmă s-au panicat foarte tare şi nu ştiau ce se întâmplă când au văzut că tavanul se prăbuşeşte sub ochii lor.

Tavanul dintr-un mall din Cluj s-a prăbuşit

Totul ar fi pornit de la o conductă de apă, care s-a spart. Înainte ca tavanul să pice, curgea apă din cauza conductei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Citeşte şi: Accident cumplit cu trei victime, în Cluj. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un alt autoturism

Incidentul la care faceți referire a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat.

Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni.

Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată.

Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată.

Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!„, se arată în comunicatul transmis presei de reprezentanţii mall-ului, potrivit Antena 3.

https://www.youtube.com/watch?v=sT2W3uaw8Gc&t=17s