Tenorul spaniol Placido Domingo, internat în spital din cauza Covid-19. Anunţul făcut de purtătorul său de cuvânt

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19. Artistul este în stare stabilă în acest moment.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 07:11
Tenorul spaniol Placido Domingo, internat în spital din cauza Covid-19. Anunţul făcut de purtătorul său de cuvânt

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19, a informat un purtător de cuvânt al acestuia, citat de CNN.

Este în stare bună şi răspunde la tratament”, a anunţat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Cum arată avionul cu care Germania preia pacienţii confirmaţi cu COVID-19 din Europa. O adevărată secţie de terapie intensivă cu aripi

Domingo a anunţat săptămâna trecută pe Facebook că a fost diagnosticat cu Covid-19. El le-a recomandat fanilor săi să se spele des pe mâini şi să respecte recomandările autorităţilor.

Împreună putem lupta împotriva acestui virus şi să oprim actuala criză mondială pentru a ne întoarce la vieţile noastre de zi cu zi curând”, scria Domingo pe Facebook, potrivit Mediafax.

Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a demisionat anul trecut din funcţia de director al Operei din Los Angeles, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală.

O profesoară de 26 de ani, cu grave probleme de sănătate, a învins coronavirusul

O profesoară de școală gimnazială, în vârstă de 26 de ani, care are mai multe probleme de sănătate, printre care și diabet, a povestit cum a învins noul coronavirus.

La începutul lunii martie, Sarah Hall, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, care are și probleme la plămâni și la ficat, a început să se simtă slăbită, dar s-a gândit că trebuie să fie de vină stresul de la locul de muncă. Apoi, a început să aibă simptome de răceală, potrivit a1.ro.

Nu a durat mult și tânăra profesoară a început să aibă și tuse și a fost sfătuită de conducerea școlii să se autoizoleze timp de 14 zile.

BILANŢ CORONAVIRUS ITALIA: O nouă zi cu aproape 900 de morţi. Carantina ar putea fi prelungită cu două săptămâni 

Când a crezut că este pe cale să se vindece, respirând cu mai multă ușurință, tânăra a început să transpire, să vomite, să tușească, să aibă insuficiență respiratorie și chiar să-și piardă cunoștința

Până la urmă, a ajuns la spital cu propria ei mașină, condusă de iubitul ei. A doua zi, a fost depistată cu coronavirus. I-au fost administrate multe lichide și trimisă acasă.

La o săptămână după ce au apărut primele simptome, tânăra a început să se simtă mai bine. „I-am dat un șut coronavirusului de nu s-a văzut!”, a declarat tânăra.