Tom Hanks a donat plasmă după ce s-a vindecat de coronavirus. „E atât de simplu ca şi cum ai trage un pui de somn”

Tom Hanks a decis să ajute şi a donat plasmă, după ce el şi soţia sa, Rita Wilson, s-au vindecat recent de COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus. Actorul a făcut acest gest deoarece a aflat că a dezvoltat anticorpii necesari luptei împotriva virusului ucigaş.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 19:46
Tom Hanks a donat plasmă după ce s-a vindecat de coronavirus. „E atât de simplu ca şi cum ai trage un pui de somn”

Tom Hanks a publicat, miercuri, o poză cu plasma pe care a donat-o.

„Aceasta este perfuzia cu plasmă. După ce completezi toate hârtiile, este atât de uşor ca şi cum ai trage un pui de somn”, a scris Tom Hanks pe Instagram referitor la donarea de plasmă.

 
 
 
View this post on Instagram

Here’s last week’s bag of plasma. Such a bag! After the paperwork, it’s as easy as taking a nap. Thanks @arimoin and UCLA. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) onApr 29, 2020 at 10:06am PDT

La începutul săptămânii, Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au donat sânge şi plasmă, după ce au descoperit că a dezolvat anticorpi.

„O vom dona unde vom spera că va fi funcţiona, ceea ce îmi place să numesc, Hank-ccina”, a precizat Hanks.

Mesajul celui de-al doilea donator de plasmă din România: „Cantitatea pe care o donezi este pentru trei persoane. Poţi salva 3 vieţi”

Actorul a mărturisit că se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus şi a stat în carantină în Australia.

„Suntem bine-mersi. Am avut amândoi simptome precum cele de gripă. Soţia mea, Rita, s-a simţit mai rău. A avut temperatură”, a povestit Tom Hanks, conform eonline.com.

Tom Hanks şi soţia sa, confirmaţi cu CORONAVIRUS: „Ne simţeam puţin obosiţi”

Donarea de plasmă nu este primul gest de omenie făcut de Tom Hanks. Pe 23 aprilie, actorul celebru pentru rolul din filmul „Saving Private Ryan” şi-a donat unele dintre maşinile de scris unui băieţel de opt ani care i-a scris, la scurt timp după diagnosticarea cu COVID-19.

Tom Hanks, mărturisiri incredibile după ce s-a vindecat de coronavirus. Coşmarul trăit de marele actor şi soţia sa