Top 10 ţări din lume cu cele mai FRUMOASE femei FOTO

Strănii care ne vizitează ţara spun că româncele sunt cele mai frumoase femei din lume. Din păcate, România nu este top 10!

14 feb. 2015, 15:36

Cum părerile sunt împărţite în astfel de cazuri, am făcut o medie din care rezultă următoarea ierarhie:

10. UCRAINA are unele dintre femeile cele mai îndrăznețe din lume. Sunt fierbinşi și drăguțe în același timp.

 9. ITALIA este recunoscută pentru femeile sale cu piele măslinie, uşor bronzată, şi cu păr şaten.

Citeşte şi:  TOP 10 sportivi URIAŞI şi hobby-urile lor INCREDIBILE

 8. FRANŢA vine cu femei cunoscute pentru atitudinea nonşalantă, pasionate de modă. Franşuzoaicele sunt romantice şi sofisticate.

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai CIUDATE cupluri din sport FOTO

 7. COREEA DE SUD are femei cu feţe inocente şi drăguţe totodată, dar şi cu personalităţi atrăgătoare. Pielea este albă şi strălucitoare, iar corpul suplu şi curbat.

 6. SERBIA prezintă o femeie care este o combinație perfectă de moştenire slavă și mediteraneană. Fetele sunt înalte, drăguşe, îmbrăcate elegant și atrăgătoare. Aproape toate ar putea fi actriţe de cinema!

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai valoroase BRANDURI din SPORT

 5. ARGENTINA are femei conștiente de frumuseţea lor. Acordă o atenție sportiă pentru îngrijirea pielii şi a părului. Femeile cu piele fină şi stralucitoare rămân mereu la modă.

 4. INDIA are printre cele mai frumase chipuri feminine din lume. Amestecul rasial şi cultural a creat femei cu ten închis şi piele lucioasă, apreciate de experţi.

Citeşte şi: TOP 10 cele mai tari EVENIMENTE SPORTIVE din LUME

 3. VENEZUELA este şara care dă cele mai multe câştigătoare de Miss Univers și Miss World. Femeile sune recunoscute pentru feţele frumoase şi corpurile subţiri şi lungi, dar şi pentru sângele fierbinte.

 2. RUSIA punctează cu femei care sunt foarte apreciate pentru lor pielea frumoasă, ochii albaștri şi corp atletic.

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai CIUDATE stadioane din lume FOTO

 1. BRAZILA, cu blonde și brunete, are femei renumite pentru corpurile lor sportive și atractive, dar şi pentru chipurile fermecătoare. Tenul mediu şi pielea strălucitoare fac din brazilience cele mai frumoas femei din lume.


loading...