Topul ponturilor pentru a slăbi mai uşor şi obiceiurile zilnice care te îngraşă

Pentru a da jos cateva kilograme nu trebuie sa recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sala.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 06:23
Topul ponturilor pentru a slăbi mai uşor şi obiceiurile zilnice care te îngraşă

Trebuie, mai ales, sa ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, caci acestea sunt- cel mai probabil – adevaratul motiv al ingrasarii.

Citeşte şi Dieta de o zi. Slăbeşte 2 kilograme în 24 de ore

Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, in unele cazuri, ne-au ingrasat deja, putem pune in aplicare urmatoarele sfaturi pentru a da jos cateva kilograme, intr-un mod sanatos si fara efort:
 
1. Bea apa! Desi sfatul a fost spus si ras-spus pe atatea ori incat pare cliseizat, este cel mai important. Cu cat bem mai mult apa, cu atat organismul nostru proceseaza mai usor alimentele iar functiile de eliminare din corp se desfasoara mai usor. Mai mult de atat, daca bem apa inainte de masa, un pahar – spre exemplu, ne punem in fata farfuriei neavand stomacul gol-golut, motiv pentru care vom manca, fara doar si poate, mai putina mancare.
 
Continuarea pe Lyla.ro.