Tot personalul Prefecturii Sibiu va fi testat pentru COVID. Care este prefectului

Întreg personalul Prefecturii Sibiu va fi testat pentru coronavirus, după ce prefectul și o angajată de la Serviciul Pașapoarte au fost confirmați. De asemenea, instituția este dezinfectată. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 08:30
Tot personalul Prefecturii Sibiu va fi testat pentru COVID. Care este prefectului

Starea de sănătate a prefectului Mircea Creţu este stabilă, e izolat cu tratament. De asemenea, o colegă de la Serviciul Pașapoarte a ieșit pozitivă.

Citește și: Mircea Creţu, prefectul care certa medicii că vor prea multe paturi la ATI, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

„În ceea ce priveşte starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. Întrucât ieri o colega de la Serviciul Pasapoarte a fost pozitivă la ora 17:00 s-a făcut dezinfecţie în întreaga instituţie”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Conform sursei citate, întreg personalul Instituţiei Prefectului va fi testat. DSP a demarat o anchetă epidemiologică.

„La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacţionând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o ancheta epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun şi alte măsuri de prevenire şi combatere a răspândirii SARS CoV-2. În ceea ce priveşte vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenţie”, a mai transmis Prefectura.

Prefectul Mircea Creţu a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de luni. El a avut în zilele de dinainte mai multe deplasări în judeţ, la consttuirea unor consilii locale.