Tragedia din Brasov, plină de mister. Procurorul Vlad Teodorescu: „Luam în calcul ipoteza unei crime”

În urma dublei tragedii de pe strada Carpaţilor din municipiul Braşov, privind bărbatul în vârstă de 37 de ani şi a fetiţei lui de nici 4 luni care au murit, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Vlad Teodorescu, a anunţat că la această oră se fac cercetări pentru două infracţiuni: „omor asupra unui membru de familie” şi „ucidere din culpă”. 

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:41
Tragedia din Brasov, plină de mister. Procurorul Vlad Teodorescu: „Luam în calcul ipoteza unei crime”

Anchetatorii merg pe mai multe ipoteze, nefiind exclusă varianta sinuciderii, dar nici cea a unui accident tragic. „Efectuăm cercetări cu privire la comiterea a două infracţiuni, una dintre ele este «omor comis asupra unui membru de familie», cealaltă infracţiune este «ucidere din culpă». În fapt, astăzi, la data de 30.01.2020, în jurul orelor 7.30, un major în vârstă de 37 de ani s-a precipitat de la fereastra apartamentului său împreună cu fiica minoră, în vârstă de 3 luni, ambii decedând. Avem mai multe piste şi mai multe ipoteze de lucru pe care le verificăm. Mai multe informaţii, având în vedere stadiul in rem al cercetărilor nu putem le dăm deocamdată. Am audiat mai multe persoane, urmează să audiem şi altele. Nu putem să vă dezvăluim mai mult, sunt mai multe ipoteze pe care le urmărim şi le verificăm. Nu putem să le enumerăm, pentru că ancheta este la început şi luăm în calcul orice. Luăm în calcul toate variantele”, a declarat Vlad Teodorescu. 

Citeşte şi: Un bărbat din Braşov s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc ţinându-şi în braţe fetiţa de nici patru luni. Detalii şocante

Întrebat dacă se ia în calcul inclusiv ipoteza unei crime, prim-procurorul a repetat că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Printre cei care au ajuns astăzi la Parchet se numără şi soţia bărbatului decedat, respectiv mama fetiţei. În acest timp, cealaltă fiică a ei a rămas acasă, în grija unor apropiaţi. În cauză au fost anunţaţi şi psihologi din cadrul Poliţiei.

Un bărbat, în vârstă de 37 ani, împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni şi jumătate s-ar fi aruncat  de la etajul 10 al unui bloc situat pe str. Carpaţilor din municipiul Braşov. Poliţiştii au primit un apel la ora 7:30, fiind anunţaţi că două persoane sunt inconştiente lângă un bloc din Braşov. ”Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat faptul că aceştia au suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează IPJ Braşov. Poliţiştii  fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului.