Tragedie în fotbal, a murit într-un teribil accident rutier. Maşina sa a intrat pe contransens şi a lovit în plin un microbuz

Primele informații arată că mașina în care se aflau Noah Gesser și fratele său a intrat pe contrasens și s-a lovit de un microbuz.

01 aug. 2021, 09:47
Tragedie în fotbal, a murit într-un teribil accident rutier. Maşina sa a intrat pe contransens şi a lovit în plin un microbuz

Tragedie în fotbal.

Un tânăr ce activa la clubul olandez Ajax s-a stins din viață. Noah Gesser a decedat la vârsta de doar 16 ani, într-un accident de mașină.

Potrivit presei internaționale, Noah Gesser, unul dintre cei mai promițători juniori ai clubului Ajax, a murit în urma unui tragic accident. Se pare că tragedia a avut loc vineri seara, iar în urma accidentului atât Noah Gesser, cât și fratele acestuia au decedat.

Accidentul a avut loc vineri în jurul orei locale 19:30, fiind implicate o mașină cu doi pasageri (Gesser și fratele său) și un microbuz taxi. Automobilul în care se afla fotbalistul ar fi ieșit de pe sensul său de mers și s-ar fi izbit violent de microbuzul care venea din direcția opusă.

Doliu în lumea muzicii populare. Un artist îndrăgit a murit la 43 de ani: Drum lin către îngeri!

Tragedie în fotbal. Primele informații arată că mașina în care se aflau Noah Gesser și fratele său a intrat pe contrasens și s-a lovit de un microbuz. Șoferul mașinii a supraviețuit impactului și a ajuns la spital. Însă tânărul fotbalist și fratele acestuia nu au fost la fel de „norocoși”.

Noah Gesser, un adolescent de origine indoneziană, s-a născut în 2005 in IJsselstein, Olanda. Din vara anului 2018 a intrat în academia clubului Ajax, unde a evoluat pe postul de atacant, calitățile lui principale fiind viteza și capacitatea de a înscrie.

Un celebru influencer a murit chiar în timp ce filma un videoclip pentru canalul lui de YouTube

În sezonul trecut, Gesser marcase 11 goluri în 6 meciuri pentru echipa U16 a lui Ajax și ar fi trebuit să fie promovat la formația U17. La nivel internațional, Gesser strânsese deja meciuri în echipa U16 a Indoneziei.