Tragedie în Italia. Un şofer român a ars de viu în cabina tirului

Un accident cumplit a avut loc pe şoselele din Italia. Un şofer român a murit carbonizat după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu tirul.

02 aug. 2022, 13:41
Tragedie în Italia. Un şofer român a ars de viu în cabina tirului

Tragedie în Italia. Un accident cumplit a avut loc pe șoseaua de centură din Stupinigi di Nichelino, Piemonte. Un camion frigorific s-a răsturnat şi a luat foc. Din păcate, românul aflat la volan a ars de viu în cabina tirului, scrie Torino Today.

Tragedie în Italia. Şofer român, ars de viu în cabina camionului. Avea doar 48 de ani

Citeşte şi Microbuz de transport persoane şi 3 maşini, implicate în accident în Arad. 14 persoane au ajuns la spital

Potrivit primelor informaţii, camionul frigorific era plin cu produse alimentare. Românul în vârstă de 48 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu tirul în zidul de protecţie dintre benzi, apoi s-a răsturnat. În urma impactului, camionul a luat foc, iar şoferul în vârstă de 48 de ani a ars de viu în interiorul cabinei.

Imediat, la faţa locului au intervenit pompierii din Torino Lingotto și Torino Centrale, care au reuşit să stingă flăcările.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit şi agenții de la Poliția Rutieră Torino-Settimo care au închis tronsonul de stradă pe ambele sensuri de mers.

Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Citeşte şi Şofer mort după ce a sărit cu maşina peste un sens giratoriu la intrare în Constanţa. Primele imagini de la accident VIDEO