Traian Băsescu: Domnul Teodor Meleşcanu nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos

Traian Băsescu îi cere demisia ministrului de Externe Teodor Meleşcanu pentru felul în care au fost organizate secţiile de votare în strainătate.

RomaniaTV.net
26 mai 2019, 16:38
Traian Băsescu: Domnul Teodor Meleşcanu nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos

„Demisia Meleşcanu !

Toată campania am evitat să folosesc expresii tari, dar acum nu am nici o ezitare să spun că ministrul de externe al României, domnul Teodor Meleşcanu nu este nimic altceva decât un birocrat TICĂLOS care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora, condamnaţi la umilinţă pentru a-şi putea exercita dreptul la vot.

Este acelaşi ministru de externe care a batjocorit diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, a văzut ce înseamnă proastă distribuire a secţiilor de votare iar azi este evident că a organizat deliberat aceeaşi bătaie de joc la adresa românilor care muncesc în străinătate.

Demisia Meleşcanu !”, a scris Teraian Băsescu pe Facebook.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a explicat la România TV care sunt motivele pentru care se înregistrează cozi la secţiile de votare pentru diaspora.

„Sunt vreo 2-3 explicatii simple. S-a marit numarul sectiilor de votare, 215 la primele alegeri, 441 la acestea. Nu se fac doar la ambasada sau la consulate, s-au creat si alte centre de votare ca oamenii sa-si exercite drepturile la vot. Desi a fost publicat in Monitorul Oficial, Facebook, se inghesuie la 1-2 ambasade, asta este simplu”, a spus Meleşcanu.

Citeşte şi: Teodor Meleşcanu, despre votul din diaspora: Se înghesuie la 1-2 ambasade. Căutăm soluţii să prelungim votul