Trucul de care aproape nimeni nu știa, din Lidl. Ce se întâmplă când ajungi la raft

În timpul unei sesiuni de cumpărături, un cetățean din Germania a ajuns la raionul de produse congelate, unde a descoperit, din întâmplare, o chestiune la care nici nu se mai gândise până atunci. Încântat, a realizat rapid o imagine pe care a publicat-o apoi în social media. El a explicat ce pot face clienții hypermarketurilor în momentul în care ajung la raft.

04 dec. 2022, 22:21
Trucul de care aproape nimeni nu știa, din Lidl. Ce se întâmplă când ajungi la raft

Clientul marelui lanț de magazine a postat o fotografie în care se poate vedea raftul de jos al unei vitrine frigorifice umplut cu produse congelate, tras în exterior precum un sertar.

„Cine știa asta și nu mi-a spus?!”, a scris utilizatorul, pe internet.

La prima vedere pare un truc banal, dar mulți internauți au fost încântați să afle că nu vor mai fi nevoiți să se chinuie să ajungă în spatele raftului cu temperaturi scăzute, în căutarea produselor dorite. Astfel, vor putea scoate produsele în exterior, fără efort.

 

Controverse legate de trucul germanului

 

Totodată, postarea a atras și o serie de critici. Unii internauți au susținut că, de fapt, această „opțiune” e destinată doar angajaților și că nu ar trebui să fie exploatată de clienți.

„Acesta este pentru ca angajații să-l poată umple mai ușor și la timp”, a replicat un utilizator.

„Dacă sertarul este împins în mod constant deschis și închis, mai ales că unii clienți oricum nu știu ce este precauția, trucul tău ar trebui să asigure că angajații vor avea în curând o nouă bătaie de cap. Mulțumesc pentru asta”, a scris altul.

Util sau controversat, trucul din celebrul lanț de magazine nu este valabil tuturor clienților. „Lidl-ul din orașul meu nu are deloc astfel de vitrine frigorifice, legumele sunt la congelator. Din păcate, acest truc nu înseamnă mare lucru pentru mulți”, a transmis un alt utilizator.