Trucuri care n-ai fi bănuit că te fac să slăbeşti

Tanjesti dupa o silueta perfecta si crezi ca nu ai nicio sansa sa iti implinesti aceasta dorinta in viitorul apropiat? Iata ca specialistii sunt pregatiti sa iti ofere cateva trucuri intelepte care te vor ajuta sa mananci mai putin si implicit sa scapi de kilogramele in plus!

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 09:45
Trucuri care n-ai fi bănuit că te fac să slăbeşti

Pentru ca succesul sa fie garantat va trebui sa acorzi o atentie deosebita dimensiunii portiilor si sa iti revizuiesti actualele ritualuri alimentare. Chiar daca sfatul nostru poate fi o adevarata provocare, incearca sa constientizezi ca rezultatele obtinute vor merita efortul.

Reorganizeaza-ti bucataria si frigiderul pentru a rezista tentatiei de a consuma alimente bogate in calorii, ce pot declansa cresterea rapida in greutate, si opteaza pentru meniurile sanatoase si nutritive propuse de nutritionisti.

 

Gateste mancaruri cat mai sofisticate!

Numeroase studii au aratat ca se poate pierde in greutate daca vei deveni adepta meselor complicate. De fapt, vei petrece mai mult timp cu pregatirea si prepararea diverselor preparate, fapt ce te va ajuta sa reduci aportul alimentar.

Creierul tau poate fi usor pacalit de multitudinea de arome si imaginea diferitelor ingrediente folosite.

VEZI AICI CONTINUAREA