Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad de la Pro TV. Ce rol va interpreta

Tudor Chirilă va juca în serialul serialul VLAD, în această primăvară, la PRO TV. Acesta interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și dacă va fi de partea lui Iordache sau a lui Cezar.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 14:03

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu. „Prezența în Vlad îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă Vlad e un serial.

Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru.

Citeşte şi: Şerban Huidu, atac devastator la adresa lui Smiley şi a lui Tudor Chirilă. Vorbe grele la adresa juraţilor de la Vocea României

Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol.”, a declarat Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă critică Guvernul Orban

În plină dezbatere politică, Tudor Chirilă, unul dintre cei mai vocali artişti când vine vorba de evenimentele de pe scena politică, îi critică din nou pe politicieni.

Cântăreţul acuză guvernul Orban că nu-şi ţine promisiunile cu privire la organizarea alegerilor şi că noua prioritate a acestuia este „să refacă USL”, potrivit Adevărul.roCând s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Uşor, uşor, se răzgândesc. Au alte prorităţi. Să refacă USL e una dintre ele, a declarat acesta. 

Citeşte şi: VOCEA ROMÂNIEI 2019. Ce salarii au juraţii. Cine este cel mai bine plătit

De asemenea, actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, recent intrat în politică drept lider al Partidului Verde, şi-a exprimat părerea şi acuză UDMR de jocuri politice mizerabile. 

O gaşcă de nemernici plătiţi din banii ţării au trântit Guvernul Dăncilă şi a făcut posibil Guvernul Orban. Cei care se mută de la un partid la altul şi înapoi. Sau se declară independenţi. Că aşa le dictează conştiinţa. Sau îşi zic minorităţi. Tăticii mizeriei sunt ăia din UDMR. De 30 de ani se dau când cu unii când cu alţii după cum le convine lor şi celor de la Budapesta. La fel de mizerabili sunt şi cei care se aliază cu ei deşi sunt trădaţi de tot atâtea ori. E posibil ca maine o nouă majoritate alcatuită din cei de mai sus să doboare şi Guvernul Orban. România normală, a scris Florin Călinescu.